Menu obiadowe

MENU OBIADOWE          

Poniedziałek,

21.06.2021 r.

Zupa krupnik  300 g, pieczywo,

arbuz 100 g., woda z cytryną 200 ml

ALERGENY: 1, 9

Wtorek,

22.06.2021 r.

Ziemniaki 150g, klops w sosie pomidorowym 100 g/50 g,
surówka z ogórka kiszonego 100 g, woda z cytryną 200 ml, pieczywo

ALERGENY: 1, 3

Środa,

23.06.2021 r.

Makaron z sosem śmietanowym kurczakiem i brokułami 300g,  pieczywo, woda z cytryną 200 ml.

ALERGENY: 1, 3

Czwartek,

24.06.2021 r.

Ziemniaki 150 g, shoarma z warzywami 150 g,

pieczywo, woda z cytryną 200 ml

ALERGENY:

Piątek,


 
Poniedziałek,

 

Wtorek,

 


Środa,

 

 

Czwartek,

 

 

Piątek,

 

Oznaczenia alergenów:

  1. Zboża zawierające gluten.
  2. Skorupiaki i produkty pochodne.
  3. Jaja i produkty pochodne.
  4. Ryby i produkty pochodne.
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne.
  6. Soja i produkty pochodne.
  7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą).
  8. Orzechy.
  9. Seler i produkty pochodne.
  10. Gorczyca i produkty pochodne.
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne.
  12. Dwutlenki siarki i siarczycy.
  13. Łubin i produkty pochodne.
  14. Mięczaki i produkty pochodne.

 

 

ŻYCZYMY SMACZNEGO 🙂

 

                                          

Firma Cateringowa:

Food Investment S.A.

ul. Spokojna 4, 81-549 Gdynia

NIP: 701-025-21-78