Menu obiadowe

MENU OBIADOWE          

Poniedziałek,

24.02.2020

Zupa krupnik ( 250 ml ), pieczywo ( 60 g), kisiel (180 ml)

(razem 490 kcal) (alergeny: mleko, jaja,seler, gluten)

Wtorek,

25.02.2020

Klopsiki w sosie koperkowym (120 g), ziemniaki ( 150 g), surówka z pekinki ( 70 g), pieczywo, woda z cytryną (200 ml)

(razem 650 kcal) (alergeny: mleko, jaja,seler, gluten)

Środa,

26.02.2020

Spaghetti Napoli z warzywami w sosie pomidorowym (220 g), papryka do chrupania (30 g), woda z cytryna (200 ml)

(razem 750 kcal) (alergeny: mleko, jaja,seler, gluten)

Czwartek,

27.02.2020

Gulasz w sosie własnym (120 g), ziemniaki (150 g) lub kasza gryczana (150 g), buraczki (70 g), pieczywo, woda z cytryną (200 ml)

( razem 680 kcal ) ( alergeny: mleko, jaja,seler, gluten )

Piątek,

28.02.2020

Filet rybny lub paluszki rybne (120g), ziemniaki (150g), pieczywo, surówka (80g), woda z cytryną (200ml)

( razem 480 kcal) ( alergeny: seler, mleko, jaja, gluten )

Poniedziałek,

02.03.2020

Naleśniki z twarogiem i dżemem (500 g), woda z cytryną (200 ml), ogórek świeży do chrupania (30 g)

( razem 720 kcal) ( alergeny: seler, mleko, jaja, gluten )

Wtorek,

03.03.2020

Bitki wieprzowe (120 g), ziemniaki (150 g), surówka na ciepło z czerwonej kapusty (70 g), pieczywo, woda z cytryną (200 ml)

(razem 700 kcal)(alergeny: seler, gluten, mleko,jaja)

Środa,

04.03.2020

Zupa ogórkowa (250 ml), pieczywo (60 g), budyń (180 ml)

(razem 550 kcal)(alergeny: seler, mleko, gluten,jaja)

Czwartek,

05.03.2020

Gulasz drobiowy (120 g), ziemniaki (150 g), pieczywo, tarta marchewka (70 g), woda z cytryną (200 ml)

(razem 710 kcal)(alergeny: seler, mleko, gluten,jaja)

Piątek,

06.03.2020

Filet rybny lub paluszki rybne (120 g), ziemniaczki (150g), surówka (70g), pieczywo, woda z cytryną (200 ml)

( razem 430 kcal) ( alergeny: seler, mleko, jaja, gluten )

 

 

ŻYCZYMY SMACZNEGO 🙂

 

Telefon KUCHNIA:   667 420 002 lub 691 022 504

KOSZT JEDNEGO OBIADU WYNOSI 7,80 zł

Gdy nie korzystamy z dofinansowania UM REDA                                                                      

 

                                                        WPŁATY MOŻNA DOKONAĆ PRZELEWEM:

P.H.U. JAKS S.C

ul. Dąbrowskiego 6, 84-230 Rumia,

NIP: 586-016-04-38

ING BANK ŚLĄSKI SA,

24 1050 1764 1000 0023 2599 1723

W tytule PRZELEWU Proszę o podanie : Imię, Nazwisko oraz NR SZKOŁY Dziecka.